tiistai 18. maaliskuuta 2014

Näyteikkunan toteutus

Luontaistuntija Kitee - Luontaistuote Retikka

(www.luontaistuntijakitee.fi)

(www.luontaistuntijakitee.fi)

Luontaistuote Retikka on toiminut Kiteellä kymmenien vuosien ajan neljän kauppiaan voimin. Nykyinen kauppias Tuula Turunen on koulutukseltaan luontaistuoteneuvoja ja opiskellut fytoterapian perusteet. Turunen on työskennellyt luontaistuotealalla yli viisi vuotta ja asiakaspalvelutehtävissä koko ikänsä. Myymälässä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi työntekijä muutamana päivänä kuukaudessa. Liikkeessä on perusvalikoiman ohella myynnissä kiviä ja kristalleja. ( www.luontaistuntijakitee.fi)


Luontaistuotteet

(www.luontaistuntijakitee.fi)


(www.luontaistuntijakitee.fi)

Luontaistuntija-ketju tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan. Valikoimista löytyy mm. seuraavia tuotteita ja tuoteryhmiä: aminohapot, antioksidantit, elintarvikkeet, energisyyteen vaikuttavat tuotteet, eteeriset öljyt, hius-, ihonhoito- ja jalkojenhoitotuotteet, kalaöljyt sekä kivennäis- ja hivenaineet.

Valikoimissa on myös tuotteita kolesterolin hoitoon, kolotukseen, kuuloon, kynsille ja laihdutukseen. Liikkeistä löytyy luomukosmetiikkaa, luonnon kosmetiikkaa, tuotteita luustolle, mielelle, muistille, nivelille, näkökyvylle, paastoon, painonhallintaan ja puhdistukseen, rasvahappoja, rautaa sekä sokeriaineenvaihduntaan, stressiin ja suolistoon vaikuttavia tuotteita ja superruokia.

Lisäksi on tuotteita sydämen hyvinvointiin ja uneen, urheiluravinteita sekä vastustuskykyyn, vatsaan ja virtsateihin vaikuttavia tuotteita, vitamiineja sekä vähähiilihydraattisia tuotteita. (www.luontaistuntijakitee.fi)

Palvelut 

(www.luontaistuntijakitee.fi)

(www.luontaistuntijakitee.fi)

Ammattitaitoinen palvelu on sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjun alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet.

Kiteen myymälässä on hoitohuone, jossa saa intialaista päähierontaa. Tulevaisuudessa valikoimiin kuuluu myös kalevalainen jäsenkorjaus.


Näyteikkuna ennen uudistusta

Ryhmässämme on itseni lisäksi Minna-Liisa, Nelli ja Satu.
 
Näyteikkunassa oli ennen uudistusta tuotteena esim. valioravinnolta carmolis yrttitipat ja somisteena jouluisia kuusia, valot, käpyjä, talvi aiheinen taulu ja kankaita.

Alustavassa tapaamisessa oli suunnitelmissa uuteen ikkunaan laittaa puhdistuskuuri tuotteita sekä pääsiäisteemaa. Aina asiat eivät kuitenkaan mene niinkuin on suunnitellut. Ja mielestäni tässä projektissa se oli vaan hyvä juttu.

Eli paikanpäällä suunnitelma muuttui niin että ikkunaan päätettiin laittaa valioravinnon tuotteet Omega 7 kaksoistyrnyöljykapseli ja Strong KarpaLact. Eli tuotteiden värit olivat vihreä ja pinkki. Niimpä lähdimme hakemaan ikkunaan pirteää kevät teemaa ja jätimme pääsiäisteeman kokonaan pois, osaksi senkin takia että mielestämme oikeanlaisia ja sopivia pääsiäisen somistustuotteita ei ollut ja mitä oli niitä emme siis halunneet käyttää. Somisteena käytettiin siis tuotepakkauksia, riippuvia mainoksia tuotteista, tuotetietoutta lehtisien muodossa, tekokukkia sekä viherkasveja, keväinen kukkataulu, suihkulähde, simpukoita, valkoinen hylly jonka päälle päätettiin laittaa pieneksi yksityiskohdaksi enkeleitä. Valkoiset kankaat, kivet sekä puiset somisteet olivat valmiina ja päätettiin myös käyttää niitä ikkunassa edelleen.

Jos lähempänä pääsiäistä haluaa ikkunaan jotain pääsiäisteemaa laittaa, se on helppoa esim. lisäämällä sinne värikkäitä pääsiäismunia sekä tipuja, mutta niiden pitää olla isohkoja, että erottuvat ikkunasta kivasti. Pajunoksia en suosittele käytettäväksi tälläisessä kohteessa, koska asiakkaat voivat olla niille herkkiä tai allergisia. 


           
Aloitimme projektin siitä että tyhjensimme näyteikkunan



Suihkulähde tuo raikkautta ja kevään tuntua

Taulussa on teemaan ja tuotteisiin sopivat värit





Mielestäni tämä projekti oli tosi mukava sekä erilainen koulupäivä. Yhteistyö sujui hyvin ja kaikki oli tyytyväisiä lopputulokseen. Tuula jopa niin tyytyväinen, että tarjosi meille kakkukahvit sisustus-kahvila Wilhelmiinassa! :) 
 
 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti